man ir master hunter cx3, jau pirmajās rakšanas reizēs sapratu, ka mežā ar viņu nav ko meklēt, nu vismaz tajos mežos, kur es grozos, pīkstēja bez pārtraukuma jo zeme pilna ar metāla drazām. Pasūtīju no ASV dziļuma uzkabi, ar to var staigāt, atsijā sīkumus (šķembas, patronas utt.)
Meklēšanas dziļums varēja būt lielāks, nekad nav pārliecības, ka nepaej kaut kamn garām, ķiveri uzrāda aptuveni metra dziļumā, var būt dziļāk. Ja priekšmetam ir stieņa forma tad arī rādītāji nav diezko labi. Mucas, kastes, plāksnes,kannas, atkarībā no izmēra, tādas lietas gan viņš ņem dziļi, 1,5 -2 m. Meža apstākļos lielais rāmis nav ērts, grūti lavierēt caur krūmiem, iespraukties aizauguša bumbbedrē, vai bunkurā. Vēl var rasties problēmas ar precīzu priekšmeta atrasšanās noteikšanu, diezgan daudz jārok.
Tādos gadījumos pārlieku standart spoli, ar to var precīzi noteikt kur jārok.
Esmu mēģinājis meklēt monētas utt., diezko neveicās, tā gan nav mana stihija, tādēļ nevaru būt objektīvs, man pīkstēja uz visādiem krāmiem, kaut izmantoju standart programas, MONĒTAS, PLUDMALE, DĀRGLIETAS. Vismaz man likās, ka diskriminācija GARETAM pieklibo, kā arī diskriminācijas režīmos zūd dziļums.
Tā lūk