Наш официальный Telegram-канал

ANTIK-WAR.LV

Latvijas kolekcionāru tīkls
Текущее время: 14 сен 2025, 13:50
Отключить рекламу

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  Поднять тему Выделить тему  [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2
Автор Сообщение  
 Заголовок сообщения: Re: zimotnes
СообщениеДобавлено: 06 апр 2011, 21:22 

Cursicus писал(а):
botanik писал(а):
sveiki visiem kads varetu pateikt kura gada ir sis zimotnes

-Izskatās pēc pirmskara. Pēc neatkarības atjaunošanas zīmotnēm nebija aizmugurē pašūts/pielīmēts audums. Rombiņš savādāks. Šis pat ir atšķirīgs no Kokardes/Daiļrades kreatīva. -Mazliet pārsteidz zīmotnes materiāls - samts ar uzšūtu lentīti. Samta zīmotnēm (līdz 1940.) bija sudrabotu spirāldiegu izšūta strīpa. Šis iemesls savukārt liecina par pašdarinājumu.
-Saskaņā ar Kaŗa ministra pavēli zīmotne garākajā malā ir 80mm, lentītes garums 110mm.
Tu zini bija viens moments kad robini 90 gadu sakuma Viljakas bataljona njema padomjju robinju zimotnez shuva pashi baltu lentu (es laukos pie teva kaut ko lidzigu atradu) Bet limet lentu un spraust iekshlietu mazos rombus prata vel ne vienam neinaca! :D

Отключить рекламу
СообщениеДобавлено: 07 апр 2011, 02:53 

Телефон: 26053195 (прослушивается!)
Металлодетектор: щуп
Пункты репутации: 40
СпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалист
botanik писал(а):
skatos cienijamais w no sevis meta tadu ka stirlicu un raksta visadas vinu prat gudras reportazas par dzivniekiem kas kaut ko razo un tttad luk speciali tev tavai zinkaribai uzrakstisu, tas zalas zimotnes ieliku apspriesanai intereses pec ,jo velejos tiesam uzzinat kada gada vinas ir, pa cik sapratu ka kaut kadas kreisas es vinas jau sen atdevu atpakal ipasniekam.nu luk cienijamais w paskaties ss.lv kas un no kurienes tirgo.es esmu jelgava a tas ir no kautkadiem talsiem vai vel kaut kur no turienes e pasts ari nesakrit un telefons ne tik.varbut tev pietiks prata to saprast ka es un kas vinas pardod ir divi dazadi cilveki :twisted:

Atvainojos,bet es rakstīju: "5)"botanik"-am šīs zīmotnes bija iedotas "raskrutkai",t.i.lai dzirdētu viedokļus kas zīmotnēs nav tā(turpmāko ražojumu kvalitātes uzlabošanai),vai arī lai atrastu "lohu-pircēju".",kas nozīmē ka Jums tās tika iedotas,respektīvi Jūs un zīmotņu "ražotājs" ,acīmredzot,esat dažādas personas.
Jūs pats rakstījāt: "vesture tada ka,pazina nopirka dzivokli ,vaca ara mantas un atrada starp gramatam un iedeva man lai kadam pardodu kaut vai pa 2-3ls,nu luk pats nesaprotu kura gada vinas ira tapec ieliku uz apspriesanu.pa cik nav mana tema pasam vinas absoluti neinterese iegut sava ipasuma".
Savukārt:
1)visai grūti(ļoti maz ticams!)atrast starp krāmiem fufeļu zīmotnes no tā paša "ražotāja",kura "krutkas" tagad mēģina saietos pārdot kā oriģinālus,
2)tas Jūsu paziņa Jums iedod "neskaidras" zīmotnes pārdošanai par 2-3Ls,
3)Jūs sapratāt,"sapratu ka kaut kadas kreisas",un atdevāt tās atpakaļ savam paziņam(tā Jūs pats rakstat),
4)pēc tam ss.lv sludinājumā šie fufeļi parādās jau kā "1 Latvijas laika Cena: 15.00 Ls".
Ja Jūs bijāt rakstījis taisnību(apšaubīt Jūsu vārdus man nav nekāda pamata),tad no iepriekšminētā izriet:a)Jūsu paziņa bija Jums klaji melojis, b)viņš bija Jums pašam nezinot izmantojis Jūs sava fufeļa "raskrutkai".

Профиль Отправить email  

ru
Отключить рекламу
СообщениеДобавлено: 07 апр 2011, 03:40 

Телефон: 26053195 (прослушивается!)
Металлодетектор: щуп
Пункты репутации: 40
СпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалистСпециалист
Aivar писал(а):
botanik писал(а):
sveiki visiem kads varetu pateikt kura gada ir sis zimotnes
Bet ka vareja uz armijas zimotnem paradities iekshlietu ministrijas mazie rombi? :D :D :D

"Aivar"-s piefiksēja pareizo absurdo "kasjaku" - armijas zīmotnēm ir uzlikti mentu rombi!
Lai gan parasti cenšos atbalstīt vietējo ražotāju,bet gadījumā ar to dzīvnieku,kurš mēģina pakaļdarināt Latv.armijas zīmotnes,atbalsta no manas puses nebūs. Tādēļ nerakstīšu kādus "kasjakus" viņš ir pieļāvis šajās un arī citās zīmotnēs,nerakstīšu kādēļ esmu pārliecināts ka šīs un saietā pārdodamās zīmotnes ir vienu sviedraino roku darbs,tikai norādīšu uz vienu kopēju "Aivar"-a piefiksēto "lažu": šīm un arī tām tipa "štāba rotas" zīmotnēm,kuras "A" bija nopircis apmaiņai ar mani,ir uzlikti mentu rombiņi! Tā kā abi pāri parādījās 1 mēneša laikā,tas nozīmē,ka tas ir viena un tā paša dauņa murgojums...

Профиль Отправить email  

ru
Отключить рекламу
СообщениеДобавлено: 07 апр 2011, 08:34 

1997 г Начальник погранслужбы уже в новой форме МВД, а два командира батальонов ещё в старой армейской!

Вложения:

ru
Отключить рекламу
Начать новую тему Ответить на тему  Поднять тему  Выделить тему   [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2

Часовой пояс: UTC + 2 часа