От: Admin
Кому: Nikon
Добавлено: Пн Янв 18, 2010 10:27
Тема: Re: Goga
Nikon писал(а):
Na svojo pismo Adminu, polucil otvet i prosbu razmestit pismo v forume:
Labvakar!
Gribētu Jūs painformēt par situāciju, kāda ir izveidojusies ar foruma kolēģi vārdā Goga. Ar šo kungu vārdā Gintaras man ir bijuši darījumi arī agrāk un neko sliktu iepriekš par viņu pateikt nevarēju. Taču šobrīd gribētu Jums izstāstīt "ļoti godīga foruma dalībnieka ar niku Goga"stāstu.
Kādu laiku atpakaļ vērsos pie viņa ar jautājumu vai pārdošanā nav atlikušas monētas par senās Vācijas tēmu, jo agrāk jau biju no viņa iegādājies monētas. Atbildē teica, ka esot un atsūtīšot bildes ar monētām uz manu e-pasta adresi un pateikšot cenu. Saņēmu es e pastā kopumā 44 monētu bildes un viņa teikto, ka cena ir 30 lvl par monētu. Redzot monētu attēlus man cena šķita pieņemama. Taču risinot sarunas tālāk izrādās, ka šim kungam šo konkrēto monētu nav, nav arī daudzums kas bija bildēs, esot citu gadu un citas, runāja ļoti nekonkrēti un rakstīja samērā nesaprotami. Uz jautājumu vai atsūtītās bildes neatbilst tam ko viņš pārdod saprotamu atbildi no viņa neesmu saņēmis. Saņēmu atbildi, ka satiksimies un viss būšot redzams, saņēmu komentārus, ka es jau to nekrāju, bet kaut kam sutu utt. Vai tas ir būtiski pie darījumiem, ko es vēlos darīt ar šīm monētām un kādi ir iegādes mērķi?. Esmu zināmā neizpratnē par šādu rīcību, jo man šķiet, ka katrs cilvēks ir atbildīgs par to ko sola, saka utt. un man šķiet, ka šāda rīcība ir nepieļaujama. Nav patīkami, kad kāds Goga mani sāk vazāt aiz deguna. Neesmu es zīdainis, kurš pa pēdējām kapeikām te pērk monētas un neko nesaprot no dzīves. Nedomāju, ka tas dara godu arī forumam, pieļaujot šādu personu darbošanos šeit, jo kā redzu viņa aktivitātes ir samērā plašas. Man ir žēl sava iztērētā laika ar šo "kolēģi"un es vēlētos brīdināt arī pārējos foruma dalībniekus, lai uzmanās no ši kolēģa Gogas, jo ne vienmēr viņš ir godīgs savos darījumos. Kad uzdevu jautājumu, lai atsūta to monētu bildes, kas viņam ir un ko viņš konkrēti pārdod, saņēmu atbildi, kad būšot laiks, to izdarīšot. Uzskatu, ka man ir pilnas tiesības prasīt konkrētu atbildību par savu rīcību no Gogas, jo, ja reiz esi atsūtījis pārdodamo monētu bildes un otra puse piekrīt tās pirkt, tad lūdzu, kur ir šīs konkrētās monētas. Nav mans pienākums pirkt "kaķi maisā" un braukāt apkārt lai paskatītos kas patiesībā ir. Vai varbūt šeit, šādas darbības tiek uzskatītas par normu?!?!
Nezinu, vai mana vēstule piesaistīs Jūsu uzmanību un saņemšu jebkādu atbildi. Domāju, ka šāda tukša solīšana un citu cilvēku laika nosišana ir sodāma un par šādu rīcību cilvēks ir jāievieto melnajā sarakstā un jāinformē pārējie foruma dalībnieki.
Esmu ļoti pārsteigts, ka forumā darbojas šāds Goga, kas tukši mētājās ar vārdiem un pārdod to, kas viņam nav. Tiešām ir žel pazaudētā laika.
Ceru, ka šī lieta tomēr piesaistīs Jūsu uzmanību.
Ar cieņu,
Nikons
V kratce pereskazu situaciju po ruskij, ibo navernika ne vse kolegi citajut po latisskij:
Kakoje to vremja obratno, ja obratilsa k kolege Goga s voprosom ne ostalos li naprodazu monet staroi Garmaniji, ibo kakoje to vremja obratno kupil u nego kokoje to kolicestvo takih monet. Do etogo ne imel voobsce nekikih pretenzij protiv Goga, paru raz bili dela. On otvetil cto est, i na moi e mail prislal kartinki s monetami, kakije u nevo ostalis i budet prodavat. Obscei sloznosti 43 moneti. Ja zadal i takoi vopros:
Na fotkah kotorije ti prisilal imeno te moneti kotorije tebe doma?
Otvet:
Ilvar,ja svajom dome monetji nederzu,u menje sfotogrofirano na kompjutere ,a patom ja ih iscju vezgde.
A katorih nemogu najdti,dazje ani interesnije.Vot potomu ih trudna najdtji.
V dalneisem okozalos cto monet takih u nego net, est kaije to moneti stuk 36 nabralos, est i takije, jest drugije, drugih godov itd. Nu voobscem sam uvidis. Ja zadal konkretnij vopros, Ja bil gotov kupit konkretnije moneti, kartinki kotorih ja polucil. Scas polucaetsa cto takih monet u nego netu, i toskaet menja tu za nos i tratit mojo vremja. Ja polucil komantariji cto ja ne dlja sebja pokupaju, cto ja eto nesobiraju. No kakoje komu delo dlja cego ja pokupaju moneti?! Ne tak li? Dopolnitelno bilo skazano, vot vstretimsa sam posmotres, poscupaes, kupis itd. Kogda zadal vopros, esli u nego net monet kotorih kartinki prisilal, ctob prislal kartinki teh monet kotorije prodajot. Polucil otvet, vstretimsa, uvides itd, kogda budet vremja prislu. Kak bi ja scitaju, cto takaja situacija nenormalnaja, ja neobjazan tratit svojo vremja i s kakim to Goga vstrecatsa ctobi uvidet "kota v meske". Esli ctoto pokupaju, ja hocu videt cto ja pokupaju pered tem kak vstretitsa, smotret v zizne, tratit svojo vremja itd. Ne tak li? I esco, mne dumaetsa cto, ja mogu sprosit ot Gogi: "Jesli ja bil gotov kupit moneti, gde imenno te moneti, imenno te 43 moneti kotorih kartinki prisilal?" Dumaju, cto kazdij dolzen otvetit za svoji slova, i pustije obescanije. Nelzja bit situacija kogda ktoto prodajot moneti, kotorih u nego voobsce i netu!!!
Hotel bi predupreit ostalnih koleg bit ostaroznimi v delah s Goga. Potomu ja i zanosu Goga v cornij spisok! Nadejus, cto takije dela i takaja kultura pri sdelkah v forume neakceptiruetsa!
Mne ocen zal iztracennogo vremeni!
Nikon
Otvet:
Разместите, пожалуйста, эту информацию в этом разделе:
http://www.antik-war.lv/viewforum.php?f=85